Inschrijven (zonder voorrang)

Vanaf vandaag tot en met 16 mei kunnen kinderen die geen beroep kunnen doen op de voorrangsregel inschrijven.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeMJdan2x1KWe_wmFan74t5NBZ78Br8HJyo7OHy0a2J-oNgXg/viewform?usp=sf_link&fbclid=IwAR0SBZgV3jYOVsJ_pXG3U6EPDoiE4zyXzapPBPm1aKN-49-MIwvsbtxT8f8

AFGELOPEN: Kinderen met voorrangsregel. Kinderen die recht hebben op de voorrangsregel, maar te laat waren met hun inschrijving, kunnen wel nog aansluiten bij de tweede inschrijvingsronde. Ze hebben dan geen recht meer op hun voorrang.

Opgelet! Wij merken elk jaar opnieuw dat er veel interesse is. De overige plaatsen zullen dus geheel willekeurig verloot worden. We steken alle namen in een pot en een onschuldige hand zal de namen bekend maken. De ouders van deze kinderen zullen vervolgens zo snel mogelijk op de hoogte gebracht worden. Zelf vinden wij dit heel jammer en zouden wij natuurlijk alle kinderen uit de buurt een plek willen geven. Dit is echter niet mogelijk omdat wij de veiligheid en kwaliteit van onze werking willen behouden. We laten per geboortejaar dus maar 20 kinderen toe!

Ook al staat er dat er geen plaatsen zijn voor een bepaald jaar, heeft inschrijven nog nut. We zetten je dan op een wachtlijst voor als er nog kinderen zouden stoppen na het kamp en er dus voor het begin van het werkjaar toch nog enkele plaatsen vrij komen. Ook hieruit wordt door een onschuldige hand geloot.

Indien u nog vragen heeft over de inschrijvingen kan u altijd mailen of bellen naar groepsleiding@haegepoorters.be of 0491873179.

Laatst bewerkt 17/03/2022