Inschrijvingen – Kinderen met voorrangsregel

Beste Haegepoorterkes,

Hierbij de link om KINDEREN MET VOORRANGSREGEL in te schrijven:

https://forms.gle/sFRx7dwvAAF29BKMA

Wie zijn dat? Broers/zussen van leden die dit jaar ingeschreven zijn in de scouts en kinderen van oudleiding van HP. Kinderen die recht hebben op de voorrangsregel verliezen dit recht wanneer zij na 2 mei inschrijven. Inschrijven kan vanaf vandaag tot en met zondag 2 mei. KINDEREN ZONDER VOORRANGREGEL: Inschrijvingen starten vanaf maandag 3 mei tot en met zondag 16 mei. Zolang ingeschreven is binnen de correcte termijn maakt iedereen evenveel kans. Het heeft dus geen zin om maandag vanaf 7u achter de computer te zitten om de eerste te zijn. Wie vragen heeft over de inschrijvingen kan mailen naar

groepsleiding@haegepoorters.be

of bellen naar de groepsleiding. Op onze website kan u eveneens de inschrijvingsprocedure terugvinden. Veel succes!! De (groeps)leiding van HP

Laatst bewerkt 17/03/2022