Inschrijvingen

Beste Haegepoorterkes, binnenkort starten wij met de inschrijvingen van nieuwe leden voor scoutsjaar 2021-2022.

Er zijn 2 inschrijvingsprocedures: KINDEREN MET VOORRANGREGEL: broers/zussen van leden die dit jaar ingeschreven zijn in de scouts en zonen/dochters van oudleiding van HP hebben voorrang.

Inschrijven kan vanaf maandag 26 april tot en met zondag 2 mei. Kinderen die recht hebben op de voorrangregel verliezen dit recht wanneer zij na 2 mei inschrijven. KINDEREN ZONDER VOORRANGREGEL: Inschrijvingen starten vanaf maandag 3 mei tot en met zondag 16 mei. Zolang ingeschreven is binnen de correcte termijn maakt iedereen evenveel kans.

Het heeft dus geen zin om maandag vanaf 7u achter de computer te zitten om de eerste te zijn. Inschrijven kan ook nog steeds na 16 mei, maar de kans dat er dan nog plekjes beschikbaar zijn is minder groot. Wie vragen heeft over de inschrijvingen kan mailen of bellen naar de groepsleiding.

De link om in te schrijven zal opengesteld worden vanaf maandag 26 april.

Veel succes!!

De (groeps)leiding van HP

Laatst bewerkt 17/03/2022