Haegeprekerke welpen December

06/12: Sintvergadering

Zet jullie schoentjes maar al klaar, want ook in deze gekke tijden komt de Sint op de scouts. Natuurlijk een beetje op een andere manier dan normaal. Laten we dus hopen dat jullie allemaal een beetje braaf zijn geweest dit jaar. De Sint ziet jullie graag van 14-17u op de scouts.

13/12: Farmvillevergadering

Zagen mama en papa ook zoveel dat je moet meehelpen in de tuin? Niet getreurd. Na deze vergadering worden jullie de beste boeren van heel het land. Onze boerderij wordt namelijk bedreigd door een grote natuurramp. We hebben al onze boeren nodig om de dieren en groenten te redden. We zien jou en je groene vingers dus graag van 14-17u op de scouts.

18/12: Avondvergadering: Kerstfeestje

Wij gaan ervan uit dat de kerstman heel veel werk heeft in deze periode. Daar gaan wij hem een handje bij helpen. Jullie worden om 19u verwacht op de scouts voor ons kerstfeestje. Neem allemaal een klein cadeautje mee van ongeveer 5 euro. Zo kunnen we de kerstman helpen om al wat pakjes uit de delen. Om 21u mogen de ouders Santa’s little helpers weer komen halen.

Laatst bewerkt 17/03/2022