Inschrijvingen

Beste Haegepoorterkes,
binnenkort starten wij met de inschrijvingen van nieuwe leden voor scoutsjaar 2020-2021.

Er zijn 2 inschrijvingsprocedures:

Kinderen met voorrangsregel

Broers/zussen van leden die dit jaar ingeschreven zijn in de scouts en zoon/dochter van oudleiding van HP hebben voorrang. Kinderen die recht hebben op de voorrangregel verliezen dit recht wanneer zij na 3 mei inschrijven. Inschrijven kan vanaf maandag 27 april tot en met zondag 3 mei.

Kinderen zonder voorrangsregel

Inschrijvingen starten vanaf maandag 4 mei tot en met zondag 17 mei. Zolang ingeschreven is binnen de correcte termijn maakt iedereen evenveel kans. Het heeft dus geen zin om maandag vanaf 7u achter de computer te zitten om de eerste te zijn.

Wie vragen heeft over de inschrijvingen kan mailen naar groepsleiding@haegepoorters.be of bellen naar de groepsleiding (telefoonnummers zijn hier te vinden – klik op het telefoon-icoontje). Op onze website kan u eveneens de inschrijvingsprocedure terugvinden. De link om in te schrijven zal opengesteld worden vanaf maandag 27 april en zal ook op deze pagina te vinden zijn.

Veel succes!!

De (groeps)leiding van HP

Laatst bewerkt 17/03/2022