Scouts en Gidsen Haegepoorters Destelbergen Haegepoorters Scouts en Gidsen Haegepoorters Destelbergen

Inschrijvingen nieuwe leden

Written by Welpen. Posted in Uncategorized

Dag iedereen,

Voor alle duidelijkheid, hier nog wat info over de inschrijving van nieuwe leden voor het volgende scoutsjaar (2014-2015). Dit gaat over kinderen die geen broertje of zusje hebben dat al ingeschreven is in onze scouts en die geen kind zijn van oudleiding van de Haegepoorters.
Indien er na de inschrijvingen van kindjes met voorrang nog plaats over is, zullen er nog een aantal kinderen die geboren zijn in het jaar 2008 ingeschreven kunnen worden. Kinderen geboren in de jaren 2007, 2006, 2005 en 2004 zullen helaas niet meer kunnen inschrijven.
Hoe zal dit in zijn werk gaan? Op 20 mei vanaf 20u zal er inschrijvingsmodule verschijnen op de website. Daarin zullen jullie een aantal gegevens kunnen invoeren. Zo krijgen wij een lijstje binnen met kandidaten, in de chronologische volgorde waarop de gegevens ingevoerd worden. Als het maximaal aantal nieuwe inschrijvingen bereikt is, zal de applicatie automatisch stoppen. Wij zullen dan zelf de kinderen die ingeschreven geraakten contacteren.

Alvast bedankt voor uw begrip,
Stevige linker,
De groepsleiding

Ps: voor alle duidelijkheid: kinderen die dit jaar al ingeschreven waren in onze scouts, worden volgend jaar automatisch opnieuw ingeschreven, tenzij expliciet anders vermeld.

Inschrijvingen broertjes, zusjes en kindjes van oudleiding

Written by Welpen. Posted in Uncategorized

Dag iedereen,

Zoals velen onder jullie al gehoord en/of gemerkt hebben begint het bij de jongste takken van onze scouts aardig vol te lopen. Daarom werken wij vanaf volgend jaar met een inschrijvingsbeperking voor de geboortejaren 2008,2007,2006, 2005 en 2004. Oudere kinderen kunnen wel nog onbeperkt inschrijven.
Voor de kinderen die in deze leeftijdscategorie geboren zijn en volgend jaar willen inschrijven, geldt er een voorrangsregel voor broertjes, zusjes en kinderen van oudleiding. Daarom zouden we aan iedereen willen vragen om ons zo snel mogelijk te laten weten (tenlaatste voor 10 mei) of jullie nog een broertje, zusje of oudleidingskindje willen inschrijven. Dit kan je doen door een mailtje te sturen naar groepsleiding@haegepoorters.be waarin je de volledige naam en geboortedatum van je kind vermeldt, alsook een emailadres en telefoonnummer waarop we jullie kunnen bereiken. Zo kunnen wij ook snel genoeg aan andere kandidaten laten weten of zij nog op een plaatsje binnen onze scouts kunnen rekenen of niet. Op 20 mei gaan, als er nog plaats is, de inschrijvingen immers ook open voor andere kinderen. Wie voor deze datum zijn broertjes, zusjes of oudleidingskindje niet heeft ingeschreven, kan niet meer op voorrang rekenen. Wij moeten hier heel strikt in zijn om conflicten te vermijden.

Oudleiding, wij zijn niet helemaal zeker of wij de correcte emailadressen hebben van alle oudleiding. Kennen jullie nog oudleiding met kinderen die binnen deze leeftijdscategorie vallen? Stuur hen deze mail dan zeker door! Bedankt!

  Alvast bedankt voor jullie begrip,

  Stevige linker,

De groepsleiding

HP Rénové-activiteiten zijn top!

Written by Elien Vandensteen. Posted in Uncategorized

Na een geslaagde paaseierenverkoop…

Op zondag 30 maart was de eerste HP paaseitjesverkoop en meteen een groot succes. De schattigste kapoenen (met konijnenoortjes) en welpen werden in 8 groepjes verdeeld. Ze trokken er op uit met een goed geladen bolderkar.
Na een uurtje zaten sommige groepjes al door hun eerste lading zakjes. De paashaas leverde snel een verse lading paaseieren.De jonggivers gingen naar Gent en verkochten daar 75 zakjes. In totaal werden er de dag zelf en in voorverkoop 1040 zakjes verkocht. Dat is goed voor een winst van ongeveer €3200.
Proficiat aan alle schattige paashaasjes en paashazen!


…komt er nu aan: Gunter Lamoot! Gunter Lamoot

Zaterdag 10 mei 2014
Liveshow van stand-up comedian Gunter Lamoot
ten voordele van Scouts & Gidsen Haegepoorters

Theater Tinnenpot, Bouffonzaal
Deuren: 20u00, start: 20u30

Tickets via lamoot.voor.hp@gmail.com
15 euro per persoon

Open Scouts Weekend

Written by Welpen. Posted in Uncategorized

Allemaal heel erg welkom op ons Open Scouts Weekend op 12 april!

Vergeet jullie niet in te schrijven voor de bbq via het emailadres bbq@haegepoorters.be

Wat er die dag allemaal te gebeuren staat, lees je in de brief

Bekijk zeker ook ons Promofilmpje

Word fan van de Haegepoorters!

Bijlokestraat 18, 9070 Destelbergen - POST: Scouts en Gidsen Haegepoorters, Bijlokestraat 9, 9070 Destelbergen
Groepsleiding@haegepoorters.be - 0479/17 44 01